پر از خالی

طرز تهیه خورشت بامیه

پنجشنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰۴:۴۸ ق.ظ

طرز تهیه خورشت بامیه

 طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت , طرز تهیه خورش بامیه با مرغ , طرز تهیه خورش بامیه با لپه

خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت بامیه با تمبر هندی

    بامیه: ۷۰۰ گرم    گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم

گوجه‌ فرنگی پوره شده : ۶۰۰ گرم

    تمبر هندی: نصف بسته

پیاز بزرگ : دو عدد

سیر رنده شده : یک بوته کوچک

    نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

    فلفل دلمه‌ای خردشده برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی , طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت چرخ کرده

لزج بودن بامیه

خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است. البته عده ای هم هستند که بامیه را دوست ندارند و نظرشان هم قابل احترام هست. اما اگر دلیل این که خورش بامیه دوست ندارید لزج بودن آن است، یک پیشنهاد ساده برای شما داریم. این بار که بامیه را میشویید و پاک میکنید، فقط قسمت کوچکی از چوب بامیه را جدا کنید و بگذارید باقی آن بماند. در ضمن از بامیه های کوچک و قلمی استفاده کنید. این دو نکته مانع از لزج شدن خورشت بامیه شما میشوند.

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت

پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و ادویه‌جات را روی گوشت بریزید.

بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.

تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد.

سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پوره‌شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.

چوب بامیه‌ها را بگیرید، فقط حواس‌تان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه لزج می‌شود.

شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه‌ سرخ‌شده و بامیه به خورش اضافه کنید

در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

فوت کوزه‌گری به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید.

اگر هم به چاشنی تمبر هندی علاقه‌ای ندارید، می‌توانید از آب‌ لیمو استفاده کنید.

  • علی حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی