پر از خالی

سیب زمینی و پنیر

دوشنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۱:۲۵ ب.ظ

سیب زمینی و پنیر

 سیب زمینی و پنیر , سیب زمینی و پنیر پیتزا , سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر , سیب زمینی و پنیر بدون فر

سیب‌زمینی با پنیر یک غذای فوری بسیار محبوب است که از سیب‌زمینی سرخ‌کرده و پنیر آب شده بر رویش تشکیل می‌شود. این غذا شباهت بسیار زیادی با پوتین کانادایی دارد با این تفاوت که بر روی پوتین پنیر دلمه بسته و آب گوشت میریزند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز تهیه غذا و شام با قارچ و سیب زمینی و پنیر پیتزا و گودا و چدار در فر و بدون فر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

سیب زمینی و پنیر پیتزا یکی از فست فود‌هایی است که اغلب به عنوان پیش غذا و روی میز اردور به چشم می‌خورد. این غذای خوشمزه با ساده‌ترین مواد و به راحتی در منزل تهیه می‌شود و در بین کودکان بسیار پرطرفدار است. در تهیه این فست فود علاوه بر سیب زمینی با پنیر پیتزا می‌توان از انواع سبزیجات و گوشت نیز استفاده کرد و به آن تنوع بخشید. ما نیز در این مطلب قصد داریم طرز تهیه چند نوع سیب زمینی به همراه پنیر پیتزا را بدون فر، در فر و در ماکروفر به شما آموزش دهیم.

سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر

مواد لازم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱-۲ فنجان
کالباس خلالی خرد شده ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت خلال‌های بلند برش بزنید.
  2. خلال‌های سیب زمینی را با کمی نمک در آب جوش بریزید و فرصت دهید به مدت ۶-۵ دقیقه بپزند. سپس آن‌ها را آبکش کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
  3. پس از اینکه سیب زمینی‌ها خنک شدند، آن‌ها را در روغن فراوان سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  4. قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در یک تابه روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شده و نرم شوند.
  5. سیب زمینی سرخ شده را کف ظرف مورد نظر که بهتر است یک ماهیتابه نچسب دردار باشد پهن کنید، روی آن کمی نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا بپاشید.
  6. روی سیب زمینی را با یک لایه از کالباس خرد شده بپوشانید.
  7. روی کالباس را با یک لایه از قارچ بپوشانید و ادویه ایتالیایی را روی آن بپاشید.
  8. در لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و سطح کل ظرف را با آن پوشش دهید.
  9. درب تابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  10. پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی و پنیر پیتزا آماده است، آن را به صورت گرم و با سس کچاپ میل کنید.

سیب زمینی و پنیر گودا , سیب زمینی و پنیر چدار , سیب زمینی پنیر و قارچ , سیب زمینی و پنیر

سیب زمینی با پنیر جز اون پیش غذاهاییه که تو منو اکثر فست فودها هست و انقدر اشتها برانگیزه که من حتی با دیدن اسمش هم دهنم آب میوفته … از طرفی درست کردنش تو خونه هم اصلا سخت نیست و فقط به سیب زمینی و پنیر احتیاج داریم اگه قارچ و کالباسم داشته باشیم که دیگه چه بهتر …

  • علی حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی