طرز تهیه پیراشکی گوشت
طرز تهیه پیراشکی گوشت
غذای پیراشکی (به روسی: пирожки (pirozhki))، یکی از غذاهای ملی روسیه است، که نامی عمومی هم برای غذاهای پخته یا سرخشدهای است که با مواد متنوعی پر شدهاند نیز گفته میشود.این مواد متنوع میتواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد . این واژه در اصل اسلاوی است. خمیر پیراشکی میتواند انواع خمیر ها باشد مثل خمیر پیتزا یا حتی خمیر نان بربری .در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ در فر با پنیر پیتزا و سیب زمینی و خمیر آماده و یوفکا در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی گوشت
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
قارچ : نیم کیلو
زرشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ : سه قاشق غذاخوری
رُب : دو قاشق غذاخوری
خمیر آماده پیراشکی : دو بسته (۳۰ عدد)
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشک : به مقدار لازم
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده
گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می ریزیم.
به آن نمک و روغن و چند قطره آب لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. قارچ آب می اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می شود.)
خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و کناره های خمیر را با انگشت چین می دهیم. بعد پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می شود.
- ۰ نظر
- ۳۱ ارديبهشت ۹۸ ، ۰۱:۴۷